Visar 1–12 av 241 resultat

Vigselringar

Designa egna Vigselringar och förlovningsringar tillsammans med kunden är vår specialité. Med hjälp av kraftfulla ritprogram vi kan skissa upp fotorealistiska förslag på ringar som Ni inte sett någon annanstans, då vår målsättning är att hela tiden utveckla nya idéer. Till vänster ser ni en meny med olika typer av vigselringar och förlovningsringar, här kan ni inspireras av olika stilar och material.

Många av bilderna (samt alla bilder nedan) är ritade i de kraftfulla CAD program som vi arbetar med vilket gör det möjligt för oss att snabbt ta fram skissförslag på hur era vigselringarna kan gestalta sig i fotokvalité innan tillverkning.

Det ger oss oändliga möjligheter att visualisera nya idéer samt ta fram förslag på unika ringar tillsammans med er.

Vi arbetar i ädelmetallerna rödguld, vitguld, platina samt palladium och en mängd olika former av ädelstenar och diamanter.

Designa egna Vigselringar

fler exempel på vigselringar

Designa egen ring

Det är något som många drömmer om. Vid bokat besök eller onlinemöte så skissar vi upp fotorealistiska förslag på ringar/smycket. Nedan är ett exempel på ringar i rött och vitt guld som passar in i varandra och sen bilder på hur idén kan vidareutvecklas. Tillsammans med er så hjälper vi er att skapa era egna unika ringar. När vi skissar fram förslagen så får ni se vad små detaljer kan kan göra mycket på ringens utseende.

Nedan så ser ni hur matchande herring och damring, kan se ut.

vigselringarna

Lite fler skissförslag på vigselringar

Skötsel & garantier gällande vigselringar

Det ingår en kostnadsfri översyn av era vigselringar och smycken efter 1 år. Garantin på våra smycken och ringar är 5 år, men på vissa smycken 2 år, se mer info – garantier.

Att med jämna mellanrum visa upp ringarna är en bra garanti för att förhindra skador och förlust av ädelstenar.

Vid denna första besiktning får vi också en bild av hur ni är som användare av er ring och när det kan vara lämpligt att titta över ringen nästa gång.

Behöver ni tips på morgongåvor så finner ni det här!

Släta ringar

2 färgad ring

Ringar med stenar

3 stensring

Ringar med stenar

3+24

Enstensringar

4 hearts 4 you

Ringar med stenar

4 You

Enstensringar

4-klor Enstensring

Släta ringar

A5-2.3mm

Färgstenar

Air