Vigselringar Platina

Vigselringar och Förlovningsring i Platina - den ädlaste av dom ädla.

Platina är den exklusivaste ädelmetallen att tillverka smycken av. Vigselringar och förlovningsringarutsätts för långvarig nötning vilket gör att Platinans speciella egenskaper kommer till sin fulla rätt. Vitheten och segheten hos platinan överträffar alla andra ädelmetaller och dess stora tyngd (21.4 jämfört med 18 k guld ca 16.0) ger en extra känsla av exklusivitet för platinasmycken.

förlovningsringar vigselringar platina

Vigselring platina

Vi smider ringarna själva i vår guldsmedsverkstad och den legering vi normalt använder är 95 % ren platina (platina premium), vilket ger en hårdare, mer motståndskraftig legering än en del andra som erbjuds på marknaden. Denna platina är legerat med bla. finguld har en god smidbarhet och fin färg.

Så för er som inte nöjer sig med att enbart sätta en guldkant på tillvaron rekommenderar jag att välja en ring i Platina

Priser på förlovningsringar, vigselringar och smycken i platina

Prisuppgången på guld har under senare år varit större än uppgången på Platina som ännu ej procentuellt ökat lika mycket. Tidigare kostade ofta en förlovningsring Platina ca 3 ggr mer än motsvarande ring i vitguld. Idag så är skillnaden betydlig mindre och ni får hos oss betala ca det dubbla för en slät förlovningsring i Platina jämfört med likadan ring i vitguld, se priskalkylatorn nedan.

Beställning och leveranstid av vigselringar, förlovningsringar samt smycken i platina. 

förlovningsring platina

Nedan finner ni exempel på modeller av förlovningsringar i platina och vigselring platina ur vår kollektion. Priserna avser stl. 17,0 mm så kontakta oss för en aktuell prisuppgift i er storlek. De flesta modeller av ringar på vår sajt går att få i platina, detta gör att ringarna nedan endast är ett exempel på vad som går att beställa.

Vi tillverkar även smycken i platina efter våra kunders önskemål och kan erbjuda er alla former samt kvalitéer av diamanter och ädelstenar i alla tänkbara färger för att kunna förverkliga era smyckesdrömmar.

Leveranstiden för släta ringar är ca 1 vecka från att godkänd offert samt betald handpenning, när det gäller smycken med ädelstenar så är leveranstiden 4-8 veckor (beroende på modell). Önskar ni andra mått eller profiler så kan vi återkomma med offert och även cad-skiss. Att ta fram offert samt cad-skiss på släta ringar är kostnadsfritt önskas däremot mer avancerade skissförslag med stenar mm så debiterar vi 1.500,- en kostnad som dock sedan räknas av vid köp.

För dagsaktuella priser på handsmidda släta platinaringar - klicka på vår  PRISKALKYLATOR

Vigselring.nu - Backebogatan 14, 129 40 Hägersten
tel: 070-7762600 anders@fors.org
vigselring.nu

medlem i Stockholms handelskammare medlem i Sveriges Gemmologiska Riksfrening medlem i Guldsmedsmstarnas Riksfrbund