Släta ringar

Släta ringar har länge varit den traditionella modellen av ring som i Sverige använts vid förlovning. Vi tillverkar förlovningsringar i guld, Palladium och Platina efter kundens önskemål för att skapa lika unika förlovningsringar som er kärlek till varandra.

Guldringar, Guldring, Släta ringar är alla olika namn som vi förknippar med vad en förlovningsring är.

På senare tid så har det även blivit alltmer vanligt att kvinnan har annat än en slät ring som förlovningsring exempelvis en enstensring eller en alliansring, men vi ser även andra former av ringar guld som används.

förlovningsringar

Vi arbetar med kraftfulla ritprogram och kan därför ta fram alla former av ringar och smycken, allt för att underlätta dit val av ring.

Ringarna till vänster visar en slät herring i vitguld samt enstensring (förlovningsring) och en alliansring (vigselring), en stilren kombination.

Nyfiken på hur en handsmidd slät ring tillverkas - klicka här för att se filmen.

Leveranstiden för släta ringar i guld är max 7 dagar, kontakta oss om ni önskar snabbare leverans så kan vi i mån av tid ordna detta.

Ringarna nedan är bara några exempel på vad vi kan tillverka, har ni andra önskemål om hur förlovningsringarna skall se ut - kontakta oss så tar vi tillsammans fram er drömring!

Maskingravyr ingår i priset på ringar från oss, se mera under gravyr.

För dagsaktuella priser på handsmidda släta ringar - klicka på vår  PRISKALKYLATOR

Vigselring.nu - Backebogatan 14, 129 40 Hägersten
tel: 070-7762600 anders@fors.org
vigselring.nu

medlem i Stockholms handelskammare medlem i Sveriges Gemmologiska Riksfrening medlem i Guldsmedsmstarnas Riksfrbund