Enstensringar

Designa din egen unika enstensring

Vår specialité är att rita upp modeller av enstensringar och andra smycken i cad. Ett annat ord för enstensring är också solitärring. Detta ger er som kund möjlighet att få en alldeles unik enstensring. De ringar som ni finner nedan är bara ett litet exempel på olika former av enstensringar som vi kan tillverka. Alla modeller på enstensringar går att få i vitguld, rödguld, gultguld, roséguld men även i platina. Innan ni bokar ett möte så är det klokt att fundera över vad enstensringen får kosta. Enstensringens utförande påverkar också hur den ligger mot den andra ringen. Ska det vara 4 klor, 6 klor eller 8 klor? Höjden på fattningen? Bredden på ringskenan?

enstensringar

 Det kan vara bättre att välja en slät ring och uppdatera till en enstensring i efterhand än att frestas att välja en sämre kvalité på sten och arbete i sin enstensring. 

enstensringJag har drivit mitt företag i 40 år och hoppas att kunna ge er de bästa råden vid ert val av hur er enstensring skall se ut och vilken form ni önskar på diamanten i enstensringen eller om ni önskar någon annan ädelsten. Bilderna till höger visar exempel på hur vi skissar upp förslag. Första bilden visar en enstensring innan bilden renderats och den nedre bilden visar enstensringen efter rendering vilket ger dig som kund en fotorealistisk bild av enstensringen.

 

 

Vigselring.nu - Backebogatan 14, 129 40 Hägersten
tel: 070-7762600 anders@fors.org
vigselring.nu

medlem i Stockholms handelskammare medlem i Sveriges Gemmologiska Riksfrening medlem i Guldsmedsmstarnas Riksfrbund