|

Vigselringar

Vigselringar och förlovningsringar är vår specialité och vi kan skapa ringar som Ni inte sett någon annanstans, då vår målsättning är att hela tiden utveckla nya idéer. Till höger ser ni en meny med olika typer av vigselringar och förlovningsringar, här kan ni inspireras av olika stilar och material.

Många av bilderna (samt alla bilder nedan) är ritade i de kraftfulla CAD program som vi arbetar med vilket gör det möjligt för oss att snabbt visa er skisser hur vigselringarna kan gestalta sig i fotokvalité innan tillverkning.

Det ger oss oändliga möjligheter att visualisera nya idéer samt ta fram förslag på unika ringar tillsammans med er.

Vi arbetar i ädelmetallerna rödguld, vitguld, platina samt palladium och en mängd olika former av ädelstenar och diamanter. 

vigselringar

Bilderna ovan visar först ett utkast till en förlovningsring och vigselring som passar in i varandra och sen bilder på hur idén kan vidareutvecklas. Små detaljer kan kan göra mycket på ringens utseende.

Nedan så ser ni hur matchande herring och damring, tänkta som förlovnings och vigselringar, kan se ut.

vigselringarna

Lite fler skissförslag på vigselringar

 

fler exempel på vigselringar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skötsel & garantier gällande vigselringar

Det ingår en kostnadsfri översyn av era vigselringar och smycken efter 1 år. Garantin på våra smycken och ringar är 5 år, men på vissa smycken 2 år, se mer info - garantier.

Att med jämna mellanrum visa upp ringarna är en bra garanti för att förhindra skador och förlust av ädelstenar.

Vid denna första besiktning får vi också en bild av hur ni är som användare av er ring och när det kan vara lämpligt att titta över ringen nästa gång. 

Behöver ni tips på morgongåvor så finner ni det här!

Räntefri delbetalning

Det går också bra efter sedvanlig kreditprövning att dela upp betalningenräntefritt på 4, 12 eller 24 månader genom ett samarbete med Nordea, räkna ut belopp per månad. Max kreditbelopp 100.000,-

Smyckesgaranti

Merparten av de ringar som är tillverkade i min ateljé har 5 års garanti på infattningen av diamanten (ädelstenen). I de fall det rör sig om en infattning bestående av klor är det dock 2 års garanti. Vid förlust av sten får ni då en ny sten + arbetet utfört kostnadsfritt.

5-årsgarantin gäller de ringar där diamanten (ädelstenen) är infattad ner i guldet och stenen tillhandahållits av Anders Fors Guldateljé. I de fall kunden har egen sten gäller ersättningen enbart arbetskostnaden för infattandet av ny sten. 5 års garanti gäller även för brott och skador på skenan.

En kostnadsfri justering av ringstorleken första året (12 mån) ingår. Detta gäller dock ej platina- eller palladiumringar.

Vid kraftig yttre åverkan, såsom slag, klämskador, ändring av ringstorlek, etc. gäller inte garantin. Jag rekomenderar er att ställa frågor om ni känner er osäkra över olika modellers hållfasthet. Vissa modeller håller ett helt liv och andra kan, pga formen på infattningarna vara mindre tåliga mot slitage, stötar och slag

Eftersom jag även gör omarbetningar och reparationer känner jag väl till de olika modellernas svagheter.

Vid garantitidens utgång ingår en kostnadsfri översyn i min ateljé av ringen med kontroll av ev. slitage.

Vid felaktig vara kontakta oss per telefon eller e-post. Vi betalar returen och står för transportrisken. Smycket måste rekommenderas alt. om värdet är högre än 5.000,- assureras. Reklamation skall ske inom 7 dagar. Returnera ej mot postförskott. Uppge leveransdatum, ert namn, adress, telfefonnummer samt gärna även e-mailadress.

Vi ser dock gärna att ni först tar kontakt med oss per mail eller telefon så att vi snabbt får kännedom om eventuella felaktigheter. Vi är mycket måna om att att ni som kund skall vara nöjda med ert smycke, då nöjda kunder är vår bästa reklam!

Vigselring.nu - Backebogatan 14, 129 40 Hägersten
tel: 070-7762600 anders@fors.org
vigselring.nu

medlem i Stockholms handelskammare medlem i Sveriges Gemmologiska Riksfrening medlem i Guldsmedsmstarnas Riksfrbund