|

Smycken

Smycken

Vi har 2 st guldsmedsverkstäder - en i Hägersten och den andra i Stallarholmen där vi erbjuder unika smycken för tillfällen som vigsel och förlovning men även unika smycken i vardagen. 

I samspel med våra kunder skissar vi fram smycken som bygger på hantverkskunnande och god formgivning. När du besöker vår atelje så får du inblick i "drömfabriken" - där nästan inget är omöjligt - och där smyckesformgivningen ses som en utmaning.

Det kraftfulla CAD programmet som vi arbetar med gör det möjligt för oss att visa er skisser i fotokvalité innan smyckes tillverkningen ens har börjat.

Kombinationen av god design och yrkeskunnande skapar vi unika smycken som ger bäraren glädje i både nutid och framtid.

Vår ateljé i Hägersten (Mälarhöjden) är normalt öppen måndag - torsdag (9.00 - 21.00), men tidsbokning krävs.

För inbokning ring, Anders: 070-7762600 eller Jenny: 073-5261631.

Vår båthus ateljé i Stallarholmen tar emot tidsbokade besök helger.

olika juvelssmycken

Räntefri delbetalning

Det går också bra efter sedvanlig kreditprövning att dela upp betalningenräntefritt på 4, 12 eller 24 månader genom ett samarbete med Nordea, räkna ut belopp per månad. Max kreditbelopp 100.000,-

Smyckesgaranti

Merparten av de ringar som är tillverkade i min ateljé har 5 års garanti på infattningen av diamanten (ädelstenen). I de fall det rör sig om en infattning bestående av klor är det dock 2 års garanti. Vid förlust av sten får ni då en ny sten + arbetet utfört kostnadsfritt.

5-årsgarantin gäller de ringar där diamanten (ädelstenen) är infattad ner i guldet och stenen tillhandahållits av Anders Fors Guldateljé. I de fall kunden har egen sten gäller ersättningen enbart arbetskostnaden för infattandet av ny sten. 5 års garanti gäller även för brott och skador på skenan.

En kostnadsfri justering av ringstorleken första året (12 mån) ingår. Detta gäller dock ej platina- eller palladiumringar.

Vid kraftig yttre åverkan, såsom slag, klämskador, ändring av ringstorlek, etc. gäller inte garantin. Jag rekomenderar er att ställa frågor om ni känner er osäkra över olika modellers hållfasthet. Vissa modeller håller ett helt liv och andra kan, pga formen på infattningarna vara mindre tåliga mot slitage, stötar och slag

Eftersom jag även gör omarbetningar och reparationer känner jag väl till de olika modellernas svagheter.

Vid garantitidens utgång ingår en kostnadsfri översyn i min ateljé av ringen med kontroll av ev. slitage.

Vid felaktig vara kontakta oss per telefon eller e-post. Vi betalar returen och står för transportrisken. Smycket måste rekommenderas alt. om värdet är högre än 5.000,- assureras. Reklamation skall ske inom 7 dagar. Returnera ej mot postförskott. Uppge leveransdatum, ert namn, adress, telfefonnummer samt gärna även e-mailadress.

Vi ser dock gärna att ni först tar kontakt med oss per mail eller telefon så att vi snabbt får kännedom om eventuella felaktigheter. Vi är mycket måna om att att ni som kund skall vara nöjda med ert smycke, då nöjda kunder är vår bästa reklam!

Vigselring.nu - Backebogatan 14, 129 40 Hägersten
tel: 070-7762600 anders@fors.org
vigselring.nu

medlem i Stockholms handelskammare medlem i Sveriges Gemmologiska Riksfrening medlem i Guldsmedsmstarnas Riksfrbund