|

Boka tid för besök eller beställa på distans 

Boka tid

Ni är varmt välkommna att boka tid för besök i våra ateljéer, antingen i Stockholm (Mälarhöjden) eller i Stallarholmen (utanför mariefred). Vi tar normalt emot bokade besök alla dagar i veckan fram till 21.00.

Tidsbokning krävs för alla besök.

Anders Fors mobil: 070 - 776 26 00
Email: anders@fors.org

Jenny Fors Gentele mobil: 073 - 526 16 31
jenny@fors.org

Telefon ateljén: 070-7762600

Arbetsgången

Jenny tog sitt gesällbrev i Guldsmedsyrket 2010 och jag har drivit min firma sedan 1977. Med yrket som grund har vi gått vidare med att utbilda oss i formgivning där vi sedan i ca 15 år arbetat med CAD program för att på bästa sätt visualisera våra idéer.

Att tillsammans med dig som kund ta fram unika modeller på vigselringar, förlovningsringar och andra smycken ger både dig som kund en unik möjlighet att skapa något som du blir ensam om.

Vid ett besök i vår ateljé tar antingen en av oss eller båda emot er. Först så tittar vi i vår kollektion bestående av atrapper* för att få lite input på vilken stil ni gillar. Där stämmer vi då också av material, form, bredd, steninfattningar, stenstorlekar, mm mm.

Tillsammans går vi igenom sådant som är bra att tänka på, och vad ni har för önskemål och tankar. Vi behöver då också veta vilken budget ni har för ert smycke innan vi börjar skissa.

Utifrån detta ritar vi normalt upp 2 - 5  skisser i det CAD program som vi arbetar i med olika förslag på ert smycke. Förslagen tillsammans med prisuppgifter skrivs sedan ut så att ni kan ta med dem hem och fundera i lugn och ro.

För besöket som normalt tar ca 2 timmar debiterar vi  1.500 kronor*, en kostnad som sedan räknas av om ni beställer något av de skisser vi då ritat upp med er. Önskas fler modeller än de normalt 2 - 5 som skissas upp vid besöket kan det utgå ytterligare skissarvode, normalt brukar dock 2 - 5 skisser räcka. Vi räknar dock av max 1.500,- vid senare köp. Har vi ritat upp tidigare åt er och ytterligare skisser önskas så räknas inte heller skissarvode på 1.500,- av.

Önskar ni inte ett längre besök med cad-ritning så är ni välkomna att boka in ett besök måndag - torsdag 9.00 - 17.00. Då är besöket kostnadsfritt. Dessa kortare besök är i första hand avsedda för er som vill beställa släta ringar.

Om du inte bor i Stockholmstrakten och åker långväga så finns bla. Klubbensborg, en vacker sekelskiftesvilla precis vid Mälarens vatten endast en kort promenad från vår ateljé, se mer på: Klubbensborg.

Om ni åker långväga och vill besöka vår båthusateljé i Stallarholmen (främst under helger och sommartid) så kan ni få låna vår gästlägenhet ovanpå verkstaden, se båthuset.

Har ni inte möjlighet att besöka någon av våra ateljéer så kan vi maila skissförslag. Slå dock en signal innan så får vi förklara närmare samt stämma av med er (se kontakt info ovan).

Öppettider

I vår ateljé i Mälarhöjden (Stockholm) har vi öppet måndag till torsdag 09:00-21:00

Kvällstiderna och helger är dock reserverat för de kunder som bokar in besök för att få 2 - 5 skissförslag.

Se vägbeskrivning Mälarhöjden.

 

På helgerna tar Anders emot i vår ateljé i Stallarholmen och kontaktar ni Jenny så går det oftast bra att boka tid att besöka vår ateljé i Mälarhöjden under helger.

Se vägbeskrivning Stallarholmen.

Se bild av min båthusateljé.

Observera att tidsbokning är obligatoriskt inför alla besök.

 atrapper av vigselringar

* vi har genomgående ringar i vår kollektion av silver pga säkerhetsskäl och arbetar inte med direktleverans av smycken, utan har en leveranstid på 4 - 6 veckor

 Delbetalning

Vi hjälper dig med räntefri delbetalning upp till 100.000,- efter sedvanlig kreditprövning

Läs mer...

Vi kan erbjuda er räntefri delbetalning

Räkna ut belopp per månad.

Se filmen hur en handgjord vigselring tillverkas av Guldsmeden Anders Fors, se filmen

 

 

Vi tar emot bokade (070-7762600) besök alla dagar i veckan, fram till 21.00

Under dagtid är besöket kostnadsfritt, men önskas en grundlig genomgång (ca 2 timmar) med utförliga fotorealistiska ritningar i CAD utgår ett skissarvode på 1.500,- som sedan vid köp räknas av. läs mera

If you would like to visit our Goldsmith Workshop in Stockholm and looking for an accommodation nearby so we recommend an amazing hostel located by Lake Mälaren, only 5 minutes walk from our studio

 Read more...

Hitta boende vid besök av vår ateljé i Mälarhöjden (Stockholm), läs mera

 

vigselringarna tillverkas av återvunnet guld

 

Vi arbetar endast med guld som är affinerat (renat och återvunnet guldskrot) vid en certifierad anläggning i Tyskland alternativt ditt egna gamla guld som vi omarbetar till nya vigselringar & smycken - allt för att värna miljön.

 Läs mer om återvinning av guld . . .

 

Facebook - Anders Fors Guldatelje

 Läs mer om smycken...

Vigselring.nu - Backebogatan 14, 129 40 Hägersten
tel: 070-7762600 anders@fors.org
vigselring.nu

medlem i Stockholms handelskammare medlem i Sveriges Gemmologiska Riksfrening medlem i Guldsmedsmstarnas Riksfrbund